Online olarak gerçekleştirilecek olan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) sınavları hangi tarihlerde yapılacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), Yüksek Öğretim Kurulu’nun Kovid-19 pandemisi sürecinde aldığı kararlar çerçevesinde, 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınavı’nın, internet üzerinden çevrimiçi olarak yapılması kararlaştırılmıştı. Peki, Temmuz ayı içerisinde yapılması beklenen AUZEF final sınavı ne zaman? 2020 AUZEF final sınavı tarih bilgileri haberin devamında.

AUZEF final sınavı ne zaman? 2020 AUZEF final sınavı tarih

AUZEF Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavları 10 – 20 Temmuz 2020 tarihleri arasında internet üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi bitirme (final) sınavlarına “https://esinav.istanbul.edu.tr/” sayfası üzerinden erişebilirsiniz.

Çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilecek olan Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavlarındaadaylara her dersten 20 adet soru yöneltilecek ve 30 dakika süre verilecektir.

Verilen süre içerisinde ilgili derse ait sınavın tamamlanması gerekmektedir. Sınavın başarı notuna katkısı ise %75 olarak hesaplanacaktır.

Editör: TE Bilisim