Beyazıt Öztürk yıllardır Kanal D ekranlarında Beyaz Show programı ile seyircinin karşısına  çıkmıştı. Daha sonra programın bağlanan Ayşe Çelik isimli öğretmenin “terör propagandası” yaptığı iddiasıyla programa önce ara verilmiş daha sonra tamamen kaldırılmıştı. Şimdilerde Beyaz Show’un yeniden başlayacağı konuşuluyor. Peki, Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenler…

Beyaz show hangi kanalda yayınlanacak? merak konusuydu. Beyazıt Öztürk bu belirsizliğin aydınlanması için bir açıklamada bulundu. Beyaz show yeni bir konsept ile izleyici karşısına gelecek. Nasıl bir sistem ile geleceği şuanda tam olarak bilinmiyor. Ama 1996 yılından itibaren televizyonculuk yapan Beyazıt Öztürk’ün yeniden seyircinin karşısına çıkacağı konuşuluyor..

Beyaz Show’un 2020 sezonunda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Kanal D’nin el değiştirmesinden sonra önce Beyazıt Öztürk’ün kanal ile yollarının ayrılacağı konuşulmuş daha sonrasında ise Beyaz Show yerine farklı bir programın Kanal D ekranlarında yer alacağı konuşulmuştu. Beyaz Show’un akıbeti ise sonunda belli oldu. Beyazıt Öztürk tarafından yapılan açıklama sonrasında izleyici ile kısa zamanda buluşacaklarını açıkladı.

Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak?

Beyazıt Öztürk yeni sezon için TV8 ile anlaştı ve bundan sonra Beyaz Tv8 de yer alacak. Fakat Beyaz Show ile değil O Ses Türkiye programının jüri koltuğunda oturacak. Acun Ilıcalı da daha önce yaptığı bir açıklamada bu sene sürpriz transferlerinin olacağını ve bunların önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtmişti.

Daha sonra Jet Sosyete dizisinin bu transferlerden biri olduğu öğrenildi. Diğer sürpriz transfer ise Beyazıt Öztürk oldu. Beyaz çok yüksek bir ihtimalle O Ses Türkiye yarışma programında yer alacak fakat jüri koltuğu dışında Acun Ilıcalı yerine programın sunucusu ve moderatörü olabileceği de konuşuluyor. Konu ile ilgili detaylı bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Beyaz Show ne zaman başlıyor?

Beyaz Show’un 2020’nin ilk aylarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim