Bu hafta oynanacak maçlarla Süper Lig tamamlanmış olacak. Geçen haftaki sonuçlara göre; Başakşehir’in Şampiyonlar Lig’ine direk katılacak.  Galatasaray ise bu akşam Alanyspsor ile berabere kalarak ligi tamamladı. Sporseverler, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’ne katılıp katılmayacağını merak ediyor. Peki,Galatasaray UEFA’ya gidebilecek mi? 2020 Galatasaray UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak mı? Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Başakşehir, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. İstanbul ekibi, kura çekimine ise 4. torbadan katılacak.

Süper Lig’in 34. ve son haftasının açılış maçında Fraport TAV Antalyaspor ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray’ın Avrupa kupaları ihtimalleri

Galatasaray ligi 5. sırada tamamlaması, Alanyaspor’un kupayı kazanması, Trabzonspor’un cezasının CAS’ta onanması halinde Avrupa Ligi ön elemesine katılacak.

Galatasaray ligi 5. sırada tamamlaması, Trabzonspor’un cezasının CAS’ta onanması ve bordo mavililerin kupayı kazanması halinde Avrupa Ligi ön elemesine katılacak.

Galatasaray ligi 5. sırada tamamlaması, Trabzonspor’un cezasının CAS’tan dönmesi halinde ve Alanyaspor’un kupayı kazanması halinde Avrupa’ya gidemeyecek.

Galatasaray ligi 6. sırada tamamlaması, Trabzonspor’un cezasının CAS’ta onanması ve bordo mavililerin kupayı kazanması halinde Avrupa Ligi ön elemesine katılacak.

Galatasaray, Trabzonspor’un cezası ‘kalkmazsa’ UEFA Avrupa Ligi’nde olacak.

Trabzonspor’un cezası ‘kalkarsa’ Galatasaray önümüzdeki sezon Avrupa’da yok

Editör: TE Bilisim