29 Ocak 2020 Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatlarına yönelik son dakika gelişmeleri vatandaşların ve ekonomi piyasasıyla yakından ilgilenen yatırımcıların dikkatli takibinde.

En güncel Cumhuriyet, tam, 22 ayar ve çeyrek altın fiyatları merak ediliyor. Özellikle çeyrek altın, gram altın ve tam altın fiyatları birikim yapmak isteyen vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi görüyor.

PİYASALARDA KORONAVİRÜS ALARMI

Çin’den dünyaya yayılmakta olan yeni tip koronavirüsün varlığı ve bazı ülkelerde ekonomik büyüme ve petrol talebine yönelik endişeler ortaya çıkarması nedeniyle petrol vadeli işlemlerinde varil başına fiyat Salı günü altıncı seansta arda arda düştü. Bu gelişmelere paralel olarak Suudi Arabistan Krallığı ve diğer OPEC üreticilerinin daha fazla üretim kesintisi planlamaları piyasaları gergin bir bekleyişe soktu. Dolayısıyla altın piyasasında da benzer bir durum hakim.

29 OCAK 2020 ÇARŞAMBA ALTIN FİYATLARI

Peki, 29 Ocak 2020 Çarşamba altın fiyatları ne durumda? 22 ayar gram ve çeyrek altın kaç lira? İşte, en güncel Cumhuriyet, tam, çeyrek, gram altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın 298 liradan alınıyor, 299 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın 478 liradan alınıyor, 490 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın 1.913 liradan alınıyor, 1.955 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın 956 liradan alınıyor, 980 liradan satılıyor.

Editör: TE Bilisim