Fenerbahçe’nin gol avcısı olan Vedat Muriqi son oynadığı lig maçında sakatlandı. Fenerbahçe’de başarılı performanslar sergileyen oyuncu için Fenerbahçeli taraftarlar Vedat Muriqi’nin sağlık durumu nasıl, kaç maç oynamayacak? sorularının yanıtını arıyor. Geçen hafta Kasımpaşa’yla oynanan lig maçında Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Vedat Muriqi sakatlandı! Sakatlanan golcü oyuncusu Muriqi’nin, Kosova Milli Takımı’nda forma giyemeyeceği öğrenildi. Lig maçında da oynamaması riskinin taşımasıyla Fenerbahçeli taraftarlar Vedat Muriqi’nin sağlık durumu nasıl, kaç maç oynamayacak? sorusunun cevabını arıyor. Vedat Muriqi’nin sağlık sorunu ve kaç oynamayacak ile ilgili sorunun yanıtı haberimizin ayrıntılarında gizli…

Fenerbahçe’de gösterdiği başarılı performanslarla gözleri üzerine çeken Kosovalı futbolcu Vedat Muriqi son oynadığı Kasımpaşa maçında sakatlanmasıyla Kosova Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı.

KOSOVA FUTBOL FEDERASYONU AÇIKLAMASI

Kosova Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

“Kosova’nın milli forvet Vedat Muriqi, 14 Kasım’da Çekya ile Plzen’de ve 17 Kasım’da İngitlere ile Priştina’da oynayacağımız maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Oyuncunun tüm çabasına ve oynamak için gösterdiği azme rağmen, İsviçre’de yapılan sağlık kontrollerinin ardından kadrodan çıkarılması kararı alınmıştır. Muriqi’nin sağlık durumunda bir değişim olması halinde bilgilendirme yapılacaktır.

Tüm çalışmalarımıza ve oyuncunun takım arkadaşlarına yardım etme isteğine rağmen Muriqi’nin oynaması imkansız gözüküyor.”

Editör: TE Bilisim