Pazar akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 10.  bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Menajerimi Ara 10. canlı izle detayında birçok gelişme yaşanıyor. Yeni bölümde, Feris işiyle ilgili sürpriz bir krizin içine düşerken, Kıraç ise oyuncusu Buse’yi ‘Peri Masalım’ kadrosuna sokabilmek için her yolu dener. Dizi severlerin beğenerek takip ettiği Menajerimi Ara 10. bölüm canlı izle! Star TV canlı yayınında ile Menajerimi Ara 10. bölüm izle ayrıntıları haberimizde olacak.

Menajerimi Ara 10

Bölüm Özeti

Kıraç, gerçekleri açıklayıp Dicle’nin aklanmasını sağlar ancak Beren’le ilgili verdiği karar ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Ajanstan bir haberin daha sızmasıyla içerideki muhbir bir kez daha gerilimlere yol açar. Feris işiyle ilgili sürpriz bir krizin içine düşerken, Kıraç ise oyuncusu Buse’yi ‘Peri Masalım’ kadrosuna sokabilmek için her yolu dener. Çınar’la dışarı çıkacağı için heyecanla bekleyen Jülide bir sürprizle karşılaşır.

Beren’in yalanından sonra aralarında soğuk rüzgarlar esen Barış ve Dicle her şeyi tatlıya bağlamışken, Emir’in yaptığı hamle Barış’ın duygularının karışmasına neden olur. Dicle’nin büyük sırrını bilen gizemli bir kişi yapacağı hamle ile Dicle’yi çok zor bir durumda bırakır.

MENAJERİMİ ARA 10. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim