Cengiz Çetinkaya – Konya

Türkiye’de Mart ayında ilk Covid-19 vakasının görülmesinden sonra Kaymakamlık idaresinde belediye ve diğer kurumların desteği ile kurulan Vefa Sosyal Destek Ekipleri süreç boyunca vatandaşların yardımına koştu. Selçuklu Belediyesi süreç boyunca yüzbinlerce kişiye ulaşan Vefa Sosyal Destek Ekiplerine moral vermek ve teşekkür etmek amacıyla tiyatro gösterisi düzenledi. Selçuklu, Karatay ve Meram Kaymakamlıklarına bağlı olarak hizmet veren Vefa Sosyal Destek Ekipleri Selçuklu Belediyesi’nin organizasyonunda Konya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun hazırladığı Mavi Kuş isimli tiyatroyu izledi.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gösterimi yapılan tiyatroyu Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Meram Kaymakamı Resul Çelik, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Selçuklu İlçe Sağlık Müdürü Saliha Acar ve 220 Vefa Sosyal Destek çalışanı izledi.

Gösterimin sonunda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Meram Kaymakamı Resul Çelik hazırladığı tiyatro gösterisi için tiyatro ekibi ve genel sanat yönetmenine çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Başkan Pekyatırmacı; “Fedakar çalışmaları için Vefa Sosyal Destek Ekiplerine teşekkür ediyorum”

Özverili çalışmaları için Vefa Sosyal Destek Ekiplerine de teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Uzun bir aranın ardından muhteşem bir oyunla Kongre Merkezimizde bir arada olduk. Burada tabi Vefa Sosyal Destek Grubumuzun ülkemizin ve aslında tüm insanlığın bu zor zamanında hakikaten çok büyük gayretlerle, emeklerle, fedakarlıklarla bu sürecin atlatılması için emek sarf eden çok değerli Vefa Sosyal Destek emektarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ailelerine de fedakarlıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim