İş hayatından sıyrılamayıp ta açık öğretimle hayallerinin peşinden koşmaya çalışan vatandaşlar gözlerinin bu habere dikti. Anadolu Üniversitesi, Açık öğretim fakültesinde öğrenci olan vatandaşlar sınavların ne zaman yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Peki, AÖF sınav giriş nasıl yapılır? 2020 Açık Öğretim AÖF sınava girme ekranı haberimizde yer alıyor…

Anadolu Üniversitesi sınavları hakkında son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada açık öğretim 2020-2021 eğitim öğretim yılı vize sınavlarının başladığına yer verildi.

AÖF SINAV GİRİŞ NASIL YAPILIR? 2020 AÇIK ÖĞRETİN AÖF SINAVA GİRME EKRANI

Her sınavın 30 sorudan oluşacağı ve adaylara 40 dakikalık süre verileceği açıklandı. Anadolu Üniversitesi’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Sınavlar kişiye özel olarak oluşturulmaktadır. Öğrenciler, sınav esnasında yalnız bulunmak ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağından ya da herhangi bir kişiden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüdür.

Sınav başladıktan sonra aktif oturum içinde soruyu görme, sonraki soruya geçme gibi normal sınav akış işlemleri dışında; tarayıcıyı kapatma, sayfayı yenileme, sayfada geri tuşuna basma, tam ekrandan çıkma gibi herhangi bir işlemin yapılması anormal aktivite olarak değerlendirilir. Sınav sisteminde anormal aktivite tespit edildiğinde öğrenciye uyarı verilebilir. İşlemin tekrarlanması durumunda öğrencinin sınavı sonlandırılabilir.

Sınavda Uygulanacak Kurallara aykırı hareket edilmesi, anormal aktivitelerin tespit edilmesi, öğrenciden kaynaklanan teknik sorunlar ve benzeri nedenlerle sınavın tamamlanamamasının sorumluluğu öğrenciye aittir.

2020 AÇIK ÖĞRETİN AÖF SINAVA GİRME EKRANI

Anadolu Üniversitesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı 1. dönem vize sınavları aşağıdaki sayfadan başladı.

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada giriş yapıp sınav otomasyonu üzerinden vize sınavlarınıza girebilirsiniz.

SINAVA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim