Cuma akşamları Atv ekranlarında seyircisi ile buluşan Hercai dizisi 40. yeni bölümüyle ekrana geliyor. Milyonlarca takipçisi bulunan Hercai dizisinin 40. yeni bölümünde Azat’ın vurulmasıyla iki aile arasındaki düşmanlık çoğalırken, esrarengiz bir biçimde ortaya çıkan Aslan suçu üstlenmiş ve Azize’ye büyük bir paniğe sürüklemiştir. Hercai canlı izle seçeneğini araştıranlar için Hercai 36. yeni bölümü canlı izlemek için ayrıntılar haberimizde…

HERCAİ 40. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azat’ın vurulmasıyla iki aile arasındaki düşmanlık çoğalırken, esrarengiz bir biçimde ortaya çıkan Aslan suçu üstlenmiş ve Azize’ye büyük bir paniğe sürüklemiştir. Gözlerden uzak büyüttüğü tek erkek torununun gelişiyle tüm planları bozulan Azize onu geri göndermenin yollarını arar.

Azat’ın vurulduğu anı gözleriyle gören Reyyan ise şoktadır. Tam uzaklara gidecekleri sırada Miran’ın böyle bir şey yapmasına anlama veremez. Ta ki onunla konuşuncaya dek.

HERCAİ 40. YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Yenikan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

Editör: TE Bilisim