Geçtiğimiz sezon devre arasında MKE Ankaragücü tarafından Vitoria Guimaraes’ten kiralanan ve başkent ekibinde oynadığı futbolla büyük dikkat çeken Tyler Boyd’un Beşiktaş’a transferi taraftarları bir hayli heyecanlandırmıştı.

NE GOLÜ VAR NE DE ASİSTİ

Sarı-lacivertli formayla 14 maçta 6 gol 4 asist yaparak büyük beğeni toplayan ve kendisine güvenen hocası Mustafa Kaplan’ı mahcup etmeyen Tyler Boyd, 2,4 milyon euro (15 milyon TL) karşılığında Beşiktaş’ın yolunu tutarken oyuncunun Abdullah Avcı’yla beklenen çıkışı yapamaması camiada hayal kırıklığı yarattı. Şu ana kadar Süper Lig’de 5, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 1 maçta forma giyen Boyd ne gol ne de asist yaparken 24 yaşındaki futbolcunun yedek kulübesine hapsolması taraftarlara ‘Yanlış transfer’ yorumlarını yaptırdı.

KİRALANABİLİR

Abdullah Avcı’nın hamle oyuncusu olarak bile kullanmadığı Tyler Boyd’un formunu yükseltememesi halinde Yeni Zelanda’lı ismin ocak ayında takımdan ayrılacağı ifade edilirken, Beşiktaş’ın Boyd’u Anadolu takımlarından birine kiralama formülü üzerinde çalıştığı belirtildi.

Editör: TE Bilisim