10 Ocak Dünya Gazeteciler günü için en güzel sözler ve mesajlar! 2021 Gazeteciler günü ile ilgili resimler mesajlar ve sözleri burada… Her yıl 10 Ocak tarihinde kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü geri sayım başladı. Basın yayın kuruluşlarında çalışan gazetecilerin özel günü olarak kutlanan 10 Ocak Gazeteciler günü mesajları ve sözleri araştıran vatandaşlar için haberimizi derledik. Vatandaşlar bu önemli günde en güzel ve resimli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajlarını SMS, Whatsapp ve Facebook aracılığıyla birbirlerine gönderiyor. İşte, 10 Ocak Dünya Gazeteciler günü için en güzel sözler ve mesajlar! 2021 Gazeteciler günü ile ilgili resimler mesajlar ve sözleri burada

10 Ocak Dünya Gazeteciler günü için en güzel sözler ve mesajlar! 2021 Gazeteciler günü ile ilgili resimler mesajlar ve sözleri burada

Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan değerli basın mensupları ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.

Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim.

Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Tüm basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

2021 GAZETECİLER GÜNÜ İLE İLGİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ BURADA

“Gazetecilik birilerinin yazılmasını istemediği şeyleri yazmaktır. Geri kalan her şey halkla ilişkilerdir! ” (G.Orwell) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Gece gündüz çalışan, demokrasinin yanında saf tutan, millet için yazan, emek veren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.

Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş veren kıymetli basın çalışanlarımızın Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek emek veren, fedakârca çalışarak gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm basın mensuplarımızın Gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

Editör: TE Bilisim