Televizyon ekranlarının en fazla izlenen dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisi 13. bölümüyle seyircisi ile buluştu. Dizinin 13. bölümünde, geçmişte bırakmaya çalıştığı hatasını Serkan’a anlatmak üzere yola çıkan Alptekin, Serkan ve Eda’yı birlikte görünce, beyninden vurulmuşa dönüyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizinin yeni bölümü internet üzerinden izlemek etmek isteyenler Sen Çal Kapımı 13. bölüm full izle seçeneğini araştırıyor. FOX TV ile Sen Çal Kapımı 13. bölüm tek parça hd izle seçeneği için gerekli yayın bilgileri haber metninde.

SEN ÇAL KAPIMI 13. BÖLÜM ÖZETİ

Selin, evleneceğini düşündüğü için Holding’teki hisselerinin bir kısmını devretmişti. Sürpriz ortak Efe Akman, hızlı bir giriş yapıyor. Serkan, hisseleri ondan geri almak için savaşmak zorunda.

Geçmişte bırakmaya çalıştığı hatasını Serkan’a anlatmak üzere yola çıkan Alptekin, Serkan ve Eda’yı birlikte görünce, beyninden vurulmuşa dönüyor. Oğluna durumu açıklamaya çalışırken sağlığı tehlikeye giriyor.

Serkan, gerek iş yaşamında, gerek özel hayatında büyük çıkmazlarla sınanıyor. Eda, onun yanında, hayatın her döneminde olduğu gibi, dimdik durmak istiyor. Aralarındaki çekim, engelleri aşabilmek için ikisine de güç veriyor.

SEN ÇAL KAPIMI 13. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Editör: TE Bilisim