İş Bankası çağrı merkezine bağlanmak için yapılması gereken, bankanın yoğunluğa karşı kullanmakta olduğu birden fazla çağrı numarasından birini aramak olmalıdır. Banka, 444 03 75 numaralı çağrı merkezinden müşterilerine hizmet vermektedir. Bu hattın yoğun olması durumunda 0212 707 04 14 numaralı hat da aranabilmektedir. İş Bankası müşteri hizmetleri arandığında, müşteri temsilcisine bağlanmak isterseniz, yapmanız gereken 0850 724 07 24 numaralı hattı aramak olmalıdır. Sonrasında santralden kısa bir anons sesi duyacaksınız. Anons sonrasında seçenekler arasından sırasıyla 5, 9, 5 ve 2 tuşlanarak çağrı merkezi yetkilisine ulaşılabilmektedir. İş Bankası müşteri temsilcisi, 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

İş Bankası Müşteri Hizmetlerinden Hangi İşlemler Yapılabilir?

İş Bankası müşteri hizmetlerinden yapılabilecek işlemler şu şekilde sıralanabilir:

Kartın kaybolması ya da çalınması durumunu bildirmek ve hesap hareketlerini dondurmak Kredi kartı talebinde bulunmak

Kredi kartı limit değişikliği Hesap bilgilerini dinlemek, hesap hareketlerinin kontrolünü sağlamak Yatırım araçları hakkında bilgi edinmek, birikim şekline en uygun yatırım aracını seçmek Otomatik ödeme talimatı vermek, verilmiş otomatik ödeme talimatını iptal etmek Ödeme işlemleri, ceza gibi zorunlu ödemeleri gerçekleştirmek POS makinesi başvurusunda bulunmak EFT, havale gibi işlemleri gerçekleştirmek ve gerçekleştirilmiş işlemlerin kontrolünü sağlamak Öneri, talep ve şikayetlerde bulunmak

Bu işlemlerin yapılması sırasında sesli yanıt sisteminden ya da çağrı merkezi yetkililerinden destek alınabilmektedir.

İş Bankası Müşteri Hizmetlerinden Kredi Başvurusu Yapılır Mı?

2020 İş Bankası’nın Çalışma Saatleri | İş Bankası Açılış ve Kapanış Saati

Güncel

Habere Git

İş Bankası çağrı merkezlerinden kredi başvurusu yapmak için, kişilerin çağrı merkezi yetkilisine ulaşması gerekir. İş Bankası müşteri hizmetleri müşteri temsilcisine bağlantı sağladıktan sonra, yapılması gereken, kredi talebinin nedenini belirtmektir. Bu sayede kredi başlıkları arasından size en uygun olanı yetkili tarafından seçilebilir. Ardından kredi miktarına ve kaç ayda ödeme sağlayacağınıza karar vermeniz gerekir. Aylık faiz bilgilendirmesi ve toplam ödenecek tutar hakkında bilgi sahibi olunmasının ardından kredi onayının SMS ile gelmesi beklenir. SMS alındıktan sonra en yakın İş Bankası şubesinden kredi tutarı alınabilmektedir.

İletişim detayları hakkında bilgileri derlediğimiz firmaların, telefon numarası, müşteri hizmetleri ve iletişim bilgilerine >> dirilispostasi.com/haberleri/iletisim bu bağlantıdan ulaşabilisiniz.

İş Bankası Müşteri Hizmetlerinden Kart Talebi Alınır Mı?

İş Bankası çağrı merkezinden kart talebi alımı sağlanmaktadır. Almak istediğiniz kart, kredi kartı ya da banka kartı olabilir. Aynı zamanda yaptığınız yatırıma ilişkin avantajlı kart paketlerinden birini tercih edebilirsiniz. Kartınızı almak için müşteri temsilcisine bağlanmalı, ardından bilgilerinizi vermelisiniz. Kartınızın adresinize gönderimi sağlanmadan önce, en yakın İş Bankası şubesine gidilerek gerekli belgelerin imzalanması gerekmektedir. Bu şekilde kartınızı ister adresinize, ister İş Bankası şubesine göndertebilir, buralardan alabilirsiniz.

İş Bankası Müşteri Hizmetleri Sesli Yanıt Sisteminden Yapılabilecek İşlemler Nelerdir?

İş Bankası çağrı merkezi sesli yanıt sistemini kullanmak, işlemlerinizi daha hızlı ve güvenli şekilde yapmanızı sağlar. Sesli yanıt sisteminden yapılabilecek işlemler şu şekilde sıralanabilir:

Kredi kartı limitini arttırmak

Kart şifresi değiştirmek Kart bilgilerine ulaşmak Hesap bilgilerini ve son işlemleri dinlemek Otomatik ödeme talimatı vermek Otomatik ödeme talimatını iptal etmek

Bu işlemlerin yapılması sırasında, İş Bankası müşteri hizmetleri ile görüşmenizde çağrı merkezi yetkilisine bağlanmanız gerekmez. Bu sayede çağrı merkezi yetkililerinin, zor durumdaki diğer müşterilerle ilgilenmesi sağlanır. Sesli yanıt sistemi, siz arama gerçekleştirdiğiniz an devreye girer. Tuşlamalarla yönlendirdiğiniz telesekreter ile işlemlerinizi kendiniz gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda tüm menülerde Diğer İşlemler seçeneğini işaretlemeniz durumunda müşteri temsilcisi ile bağlantı kurabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim