Son dönemde izleyicilerin komedi dalındaki beklentisini karşılamaya yönelik ekranlara gelecek olan Tutunamayanlar dizisi, 2020 yılı Ocak ayının ilk günlerinde yayınlanmaya başlanacak. Absürt komedi dalında başarılı oyuncularla daha başlamadan adından söz ettiren Tutunamayanlar ne zaman hangi kanalda başlıyor? Başrollerde kimler var? İşte ekranların yeni dizisi Tutunamayanlar ile alakalı merak edilenler!..

ABSÜRT KOMEDİ DİZİSİ TUTUNAMAYANLAR NE ZAMAN HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?

İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film ortaklığında çekilecek olan Tutunamayanlar’ın yapımcılığını Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven üstlendi. En son Dengi Dengine filmini yöneten Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Tutunamayanlar dizisi, ilgi çeken senaryosuyla 2020 Ocak ayının ilk haftasında TRT1’de izleyicisiyle buluşacak.

‘Tutunmak ya da tutunamamak işte bütün mesele bu’ mottosuyla yolan çıkan dizinin 7 Ocak Salı günü 20.00’de TRT 1’de başlıyor!

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrollerinde ünlü komedyen Doğu Demirkol, Şinasi Yurtseven, Ece Çeşmioğlu ve Zafer Algöz gibi yıldız isimler bulunuyor. Tutunamayanlar dizisinin prodüksiyonunu İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film üstlenecek. Dizinin yapımcıları Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven olurken yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu oturacak.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN KONUSU

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem’e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem’in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem’i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan’la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

Doğu Demirkol Kimdir?

6 Eylül 1985 yılında dünyaya gelen komedyenin tam adı Aydın Doğu Demirkol’dur.

Bilgisayar Mühendisliği üzerine üniversite eğitimi alan Demirkol, Yetenek Sizsiniz Programına katıldıktan sonra komedyen olmuştur.

Yetenek Sizsiniz Türkiye programında başarı elde edemedikten sonra Güldür Güldür Show’da yaptığı gösteriler ile geniş kitlelere ulaşan oyuncu, yönetmenliğini Ali Atay’ın yapmış olduğu Ölümlü Dünya Filminde Zafer karakterini canlandırdı.

Demirkol, yakında vizyona girmesi beklenen Bayi Toplantısı filminde de başrolde yer alacak.

Doğu Demirkol ayrıca dünyaca ünlü Türk yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın ödüllü filmi Ahlat Ağacı filminde de başrolü oynamıştır.

Ece Çeşmioğlu kimdir?

26 Kasım 1990 tarihinde doğan oyuncu 29 yaşında ve yay burcudur.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan başarılı oyuncu 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisiyle oyunculuk hayatına adım atmıştır.

2006 yılında ki İki Aile dizisinde Ceren rolü ile hayran kitlesi kazanan Çeşmioğlu daha sonra Firar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yazın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde dikkat çekici performanslar sergilemiştir.

2017 yılında Yüz Yüze dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Çeşmioğlu son olarak da Yuvamdaki Düşman dizisinde Ceren rolünü üstlenmiştir.

Editör: TE Bilisim