Atv’de yayınlanan ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 54. yeni bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Hünkar, Behice, Yılmaz ve Fekeli çevresinde beklenmedik gelişmelerin olacağını gösterdi. Öte yandan Yılmaz’ın sesini duyan Müjgan da neler olup bittiğini anlamak istiyor. Bir Zamanlar Çukurova 54. son bölümü tek parça izlemek isteyen vatandaşlar yine heyecanlı anlara şahit olacak. ATV’de Bir Zamanlar Çukurova 54. son bölümünü tek parça izlemek isteyenler bir haftadır yeni bölümü bekliyordu. İşte ayrıntılar…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 54. SON BÖLÜMÜNÜ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 54. BÖLÜM ÖZETİ

Hünkar’ın sırrı ortaya çıkmasın diye yardım istemeye geldiği Fekeli, gözyaşları ile dinlediği gerçeklerin hemen ardından yere yığılır!

Hünkar konağa dönerken eve gelen Behice, Fekeli’yi hastaneye yetiştirmeye çalışır.Yılmaz, babasının yere yığılmadan önce Hünkar ile buluştuğunu öğrenince bir kez daha konağın kapısına dayanır. Fekeli’nin fenalaştığından haberi olmayan Hünkar, Yılmaz’ın Adnan ile ilgili gerçeği öğrendiğini zannederek çok korkar.

Demir, Züleyha, tüm çalışanlar ve Müjgan da Yılmaz’ın bağırmasıyla bahçeye toplanır. Yılmaz, Hünkar’dan hesap sormaya gelmiştir, ancak Müjgan’ın Demir’e yaptığı ziyareti öğrenir.

Editör: TE Bilisim