Battle Royale tarzındaki oyunlara olan ilgi her geçen gün artıyor. PUBG ve Fortnite gibi oyunların başı çektiği Battle Royale rüzgarı mobilde de esiyor. Yakın zamanda bu oyunlara bir yenisi daha eklenecek: Call of Duty: Mobile. Yeni mobil oyun ile ilgili bir müjde daha geldi. Call of Duty: Mobile klavye ve mouse ile oynanabilecek.

CALL OF DUTY MOBİLE NASIL İNDİRİLİR?

Google Play ve Apple AppStore’dan kolayca indirilebilecek olan oyun ücretsiz olacak ancak oyun içi satın almalar aktif olacak. Bilgisayarlarda emulatörle oynamak için ise detaylar yakında https://www.callofduty.com/mobile adresinden açıklanacak.

Call of Duty: Mobile klavye ile oynanacak

1 Ekim günü yayınlanacak olan mobil oyun akıllı telefon ve tabletlerde yeni bir Battle Royale deneyimi başlatıyor. 12 farklı harita ile gelecek olan oyunda tıpkı rakipleri gibi 100 kişilik maçlar düzenlenecek. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça yeni bilgiler de ortaya çıkıyor. Son olarak, Android emülatörü GameLoop, oyunun klavye ve mouse desteğine sahip olacağını söyledi. GameLoop aynı zamanda özel anahtar haritalama desteği de sağlayacak.

Oyuna gelecek bilgisayar ve mouse desteği ile birlikte bilgisayar benzeri bir deneyim yaşatılacağı düşünülüyor. Özellikle bilgisayarıyla Call of Duty oynamayı seven oyuncular için bu alternatifin oldukça ilgi çekici olacağını söyleyebiliriz.

Mobil oyun mayıs ayında Android ve iOS oyuncuları için kapalı beta olarak sunulmuştu. Bu beta sürümde oyuncuların beş çok oyunculu modu deneyimleme şansı bulunuyor.

Oyunun tanıtım videosu için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim