Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Fenerbahçe, İstanbulspor ile karşılaşacak. Sporseverler maçın yayın bilgilerini araştırıyor. Peki İstanbulspor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupası rövanş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçla ilgili canlı yayın bilgileri haberimizde…

İstanbulspor-Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda oynanan ilk maçtan 4-0’lık skorla galip ayrılan taraf olurken tur için avantajı cebine koymuştu. Bu akşam oynanacak maçta Fenerbahçe’nin yedek kadrosunun ağırlıkla olduğu bir kadro ile sahaya çıkması bekliniyor.

İSTANBULSPOR-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA ?

İstanbulspor-Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20:45’te başlayacak. Mücadele A Spor ekranından naklen yayınlanacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda oynanacak olan maçı Emre Malok yönetecek.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında İstanbulspor’la karşılaşacak

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında bu akşam TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Ülker Stadı’ndaki ilk maçı 4-0 kazanan sarı-lacivertlilerin, rövanş öncesi tur atlamak için önemli bir avantajı bulunuyor. Fenerbahçe, deplasmanda gol atması durumunda rakibine 5 ve üzeri farkla mağlup olmazsa adını bir üst tura yazdıracak.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal’ın, bu karşılaşmada ligde az forma şansı bulan isimlerle, genç oyunculara görev vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalıları Garry Rodrigues ve Ozan Tufan’la sakatlıkları bulunan Sadık Çiftpınar, Miha Zajc, Hasan Ali Kaldırım ile Victor Moses, İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek.

Editör: TE Bilisim