Koronavirüse karşı tüm Türkiye omuz omuza mücadele ediyor. Salgının daha fazla yayılmasını önlemek için birçok yeni tedbir kararı alındı. Bu kararlardan biriside zorlu maske uygulaması oldu. Yeni karar doğrultusunda dışarı çıkan vatandaşların maske takılması zorunlu hale getirildi. Ayrıca ülke genelinde maske satışları yasaklanırken devlet tarafından ücretsiz olarak maske dağıtılacak. Ücretsiz maske uygulamasının ardından maske almak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Başvuru yapan vatandaşlar ise maske siparişinin takibini sorgulamak istiyor. Peki PTT ile sipariş edilen maske ne zaman gelir? İşte EpttAVM ile maske siparişi sorgulama!

PTT ile sipariş edilen maske ne zaman gelir? EpttAVM ile maske siparişi sorgulama

e-Devlet üzerinden verdiğiniz siparişiniz onaylandığı zaman, ekranınızda sipariş onay kodunuzu gözükecektir. Onay kodunuzu bir yere not edin daha sonra ePTTAVM sitesinden takibi yapabilirsiniz. Maskelerin ortalama 3-5 gün arasında teslim edilmesi bekleniyor.

Ayrıca PTT Kargo ile beklediğiniz kargolarınızın takibini 444 1 788 telefon numaralı çağrı merkezinden yapabilirsiniz. Ayrıca 0850 222 1 788 numaralı telefon ile işitme ve konuşma engelliler için uyumlu cep telefonlarından görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim