EBA TV lise, ilkokul, ortaokul canlı ders programını internetten izlemek isteyen öğrenciler araştırmalara başladı. Corona virüsle mücadele tedbirleri sürecinde okulların kapatılmasıyla eğitimlerini uzaktan sürdüren öğrenciler, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) canlı ders yayınına yoğun bir ilgi gösteriyor. Uzaktan eğitim programı kapsamında her gün canlı yayında anlatılan dersler, günün farklı saatlerinde de EBA üzerinden tekrar izlenebiliyor. Canlı ders programını internetten takip etmek isteyenler için TRT EBA TV lise, ilkokul, ortaokul canlı ders programı (24 Haziran 2020) EBA canlı izleme bilgileri, ( 22 / 26 Haziran 2020 ) yayın ve bağlantı detayları haberimizin detayında!..

TRT EBA TV lise, ilkokul, ortaokul canlı ders programı izle! 24 Haziran 2020 Çarşamba EBA canlı ders izle!

TRT EBA TV lise, ortaokul, ilkokul canlı ders izleme programında dersler üç kanal üzerinden takip edilebiliyor. TRT EBA TV canlı ders yayınlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

22 / 26 Haziran EBA CANLI DERS PROGRAMI

Corona virüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam edilen uzaktan eğitim döneminde öğrenciler, EBA TV’den ve eba.gov.tr internet sayfası üzerinden EBA TV yayın akışını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarını, o haftanın hangi gününde ve saatinde yapılacağını öğrenerek ve kendileri için belirlenen saat aralıklarında ders yayınını takip edebileceklerdir.

EBA canlı ders lise, ilkokul, ortaokul ders programları şöyle;

TRT EBA TV İLKOKUL CANLI DERS

TRT EBA TV ORTAOKUL CANLI DERS

TRT EBA TV LİSE CANLI DERS

Editör: TE Bilisim