Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya gibi birçok ünlü ismin rol aldığı Yeni Hayat dizisinin 7. bölümü Perşembe akşamı yayınlandı. Seyirciler ise Yeni Hayat 7. bölüm full izlemek istiyor. İlginç hikayesiyle izleyenler kendine çeken Yeni Hayat dizisinin son bölümünde Timur’un yeni ortağı belli olmuştur. Yasemin Timur’la birlikte katıldığı yemekte yeni ortağın kim olduğunu görünce yapılan tüm planlar da suya düşer. Gelişmeleri kaçırmak istemeyen diziseverler Yeni Hayat 7. bölüm full izle! Kanal D ile Yeni Hayat 7. bölüm izle tek parça HD detaylarını merak ediyor. İşte detaylar…

YENİ HAYAT 7.  BÖLÜM ÖZETİ

Timur’a karşı güçlerini birleştirirken ilişkilerini de farklı bir boyuta taşıyan Adem ile Yasemin, yeni planlar yapmak istemektedir. Bu sırada Timur’un yeni ortağı belli olmuştur. Yasemin Timur’la birlikte katıldığı yemekte yeni ortağın kim olduğunu görünce yapılan tüm planlar da suya düşer.

Yeni ortak Yasemin’e Adem’den uzak durmasını söyler. Adem’ de bu durumdan rahatsız olmuştur. İşin arkasında kimlerin olduğunu araştırmak için Rasim’le stratejilerini değiştirmeye karar verirler. Bu sırada Nevin, Ferda konusunda artık iyice köşeye sıkışmıştır. Kendi başına karanlık bir plan yapar. Bu planla istemediği bir şey yapmak zorunda kalacak ve her şey daha da kötüleşecektir. Timur Bekir’le Abdullah’ın ölümünden zarar görmemek için yeni hamleler yaparken, çember Adem ve Yasemin için daralmaktadır.

YENİ HAYAT 7. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

YENİ  HAYAT DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Serkan Çayoğlu (Adem Şahin), Melisa Aslı Pamuk (Yasemin Karatan), Tayanç Ayaydın (Timur Karatan), Nilperi Şahinkaya (Nevin Şahin), İpek Filiz Yazıcı (Gökçe Karatan), Nisa Sofya Aksongur (Ece Şahin), Devrim Nas (Özgür Haseki), Aziz Caner İnan (Bekir Tosun), Nebil Sayın (Kunduzi), Ayşe Tunaboylu (Nesibe Toprak), Begüm Akkaya (Fatma Karagöz), Furkan Kalabalık (Fatih Yılmaz), Övül Özbay (Berna Soydan Haseki), Seher Terzi (Melahat)

Yapım: Karga Seven Pictures

Yapımcı: Ömer Özgüner – Ümmü Burhan

Yönetmenler: Başak Soysal – Cem Özüduru

Senaryo: Elif Usman, Serdar Soydan, Deniz Büyükkırlı

Editör: TE Bilisim