İDLİB İçin Sessiz Kalma sloganı ile yardım kampanyası başlatan Ribat bölgeye insani yardım malzemeleri götürmeye devam ediyor.

AFAD İle birlikte koordine edilen yardım organizasyonunda bölgede çalışmalar yapacak olan RİBAT İnsani Yardım Derneği de bölgede bundan sonra yapılacak olan insani yardım çalışmalar ile ilgili İncelemeler yapacak Battaniye, mont, bot, kaban ve Gıda Malzemelerinden oluşan insani yardım malzemeleri Ribat Tarafından, sahada zor kış şartlarında yaşama tutunan İDLİB halkına dağıtılacak. Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu başkanı, Mehmet Küçük Toka’da yaptığı açıklamada “Son dönemlerde Suriye rejiminin İdlib kırsalına yönelik saldırıları nedeniyle en az 500 bin insan Türkiye sınırına yakın bölgelere sığındı.

Yanlarında hiçbir ihtiyaç malzemesi getiremeyen siviller, çok zor günler geçiriyor. Bu zor kış şartlarında yaşama tutunan kardeşlerimize elbette sessiz kalamazdık O Yüzden RİBAT Olarak ‘’Sessiz Kalma ‘’sloganımız ile yardım organizasyonlarımızı gerçekleştirdik. Bugün de insani yardım malzemelerimizden oluşan yardımlarımızı bölgeye ulaştırdık. Ekiplerimiz sahada yardımlarımızı bölge halkına dağıtıyor. Bundan sonra da acı neredeyse biz orda olmak istiyoruz. İDLİB Halkının her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Hassasiyetimiz sıfır kullanılmamış yeni ürünleri bölgeye ulaştırmak ve bunları yaparken de elden dağıtımlar gerçekleştirmek. Bu yardım organizasyonumuzda da bağışları ile bizimle olan; destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Editör: TE Bilisim