11 Mart Gelinim Mutfakta günün birincisi hangi gelin oldu? Kayınvalidelerden en yüksek puanı alan ve günün birincisi olarak çeyrek altını kazanan merak ediliyor. Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta fatih Ürek’in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Hafta boyunca en yüksek puanı toplayan gelin cuma günü yapılan haftanın finali bölümünde beş altın bileziği koluna takıyor. Gelinim Mutfakta bugün kim birinci belli oldu! İşte 11 Mart Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisi ve ‘Gül Mantısı’ tarifi bilgileri haberimizde…

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci belli oldu! İşte 11 Mart Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisi ve ‘Gül Mantısı’ tarifi!..

11 Mart 2020 Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisi yapılan puanlamaların ardından belirlendi. Kayınvalidelerin yaptığı puanlama sonucu Gelinim Mutfakta puan tablosu şu şöyle;

Ezgi 5 puan Başak 16 puan Hatice 10 puan Elif 16 puan

11 Mart Çarşamba Gelinim Mutfakta’da Başak ve Elif 16 puan alarak günün birinciliğini paylaştı. Yapılan kura çekimi sonucunda çeyrek altını kazanan yarışmacı ise Elif  Gelin oldu.

Ayrıca Gelinim Mutfakta yarışmacıları 11 Mart Çarşamba günü Gül Mantısı hazırlamak için yarıştı. Gelinim Mutfakta 11 Mart Gül Mantısı tarifine ve püf noktalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Gül Mantısı tarifi…

Editör: TE Bilisim