Liderlik yarışından kopmak istemeyen Sarı lacivertliler Gençlerbirliği’ni 5-2 mağlup ederek moral buldu. Sarı Kanarya’nın aldığı 3 puan sonrası Süper Lig’de puan tablosu değişti. Fenerbahçe maç fazlasıyla 25 puanla 2. sıraya yerleşti. İşte 6 Aralık Süper Lig 14. hafta güncel puan durumu

Sahada ciddi performans sergileyen yeni haftanın ilk maçında ligdeki puan durumunu 25’e yükseltti. Fenerbahçe ligde yeniden 2. sıraya yerleşti. Gençlerbirliği ise 14 puanda kaldı. Peki, Süper Lig’de son puan durumu nasıl şekillendi? İşte, 6 Aralık Süper Lig puan tablosu .

Sivasspor’un liderliğini sürdürdüğü Süper Lig’de 14. haftanın ilk karşılaşması Kadıköy’de oynandı. Fenerbahçe’nin kendi evinde konuk ettiği Gençlerbirliği sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. Bu haftanın en kritik maçlarından olan Kasımpaşa-Beşiktaş ve Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor karşılaşmaları ise puan durumunu yeniden düzenleyecek. İşte, Süper Lig 6 Aralık güncel puan durumu.

Fenerbahçe Gençlerbirliği karşısına 25 puanla 2. sıraya yükselerek zirveye çok yaklaştı. Sivasspor ise 27 puanla birincilik koltuğunda oturmaya devam ediyor.

6 ARALIK GÜNCEL PUAN TABLOSU

Editör: TE Bilisim