Diriliş Postası Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kaya Temel/İstanbul

Ajax, koronavirüsün yarattığı mali kriz nedeniyle transfer planlamasında yön değiştirdi.  Futbolcuları elde tutmaya yönelik çalışmalar yapan Ajax, Galatasaray’dan kiraladığı Ryan Babel’in de takımda kalmasını istiyor.

FİKRİ DEĞİŞTİ

Ryan Babel konusunda fikrini değiştirdi. Galatasaray’ın Babel’den kurtulmak istediği vurgulanırken, bonservissiz bırakılmasının da ihtimaller arasında olduğu aktarıldı. 33 yaşındaki Ryan Babel bu sezon Ajax formasıyla çıktığı 14 maçta yalnızca 1 gol ve 1 asist kaydetti.

BRUMA SESLERİ

Galatasaray için yeniden Bruma iddiası ortaya atıldı. PSV’de forma giyen Portekizli futbolcunun Galatasaray’a dönmeye sıcak baktığı aktarıldı. PSV’de as kadrodaki yerini kaybeden ve son 3 maçta 45 dakika forma giyebilen Bruma, Galatasaray’a dönme fikrine olumlu bakıyor. PSV ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcu için Galatasaray’ın teklif vermeye hazır olduğu

belirtildi. Başarılı futbolcu Bruma, Galatasaray’da parladığı günlere tekrar kavuşmanın hayalini kuruyor.

Cimbom’da Arda sesleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sezon sonunda futbolu bırakarak teknik ekibe katılması beklenen Selçuk İnan’ın yerine Fernando Muslera ile birlikte kaptanlığı üstlenecek yeni bir isim istedi. Galatasaray’dan herhangi bir para talebi de olmayan Terim’in de kadroda görmek istediği Arda Turan ile ekonomik sıkıntı atlatılana kadar sembolik olarak 1905 lira maaşla kontrat yapılması planlanıyor.

Editör: TE Bilisim