CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yine sınır bilmeyen söyleriyle gündeme geldi. CHP’li Özel açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Diktatörlük heveslisi” benzetmesiyle büyük tepki çekti.

Özel, “Bu diktatör bozuntusuna milletimiz ilk seçimde sandığı gösterip, geldiği gibi gönderecek.” ifadesinde bulundu.

“DİKTATÖR OLSAYDI KONUŞAMAZDIN”

Özgür Özel’in hadsiz açıklamalarına AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş’tan yanıt geldi. Muş, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Diktatör var diyebiliyorsan diktatör yoktur. Çünkü diktatörün olduğu yerde diktatör diyebilen yoktur. Ama illa bir diktatör arıyorsan bakacağın yer partindir. Size kapıyı gösteren genel başkanındır. Ha o da diktatör değil; diktatörcük bozuntusudur!” ifadelerine yer verdi.

“ÖZGÜR ÖZEL KENDİNİ YALANLADI”

AK Parti Gaziantep Milletvekili TBMM İdare Amiri Ali Şahin de CHP’li Özel’e tepki gösteren isimlerden. Şahin Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Bize “Diktatör” diyenler önce kendi siyasi tarihlerine sonra da aynaya baksınlar. “Diktatör var” diyebilmek diktatörün olmadığının bizzat ispatının ta kendisidir ve bir kendi kendini yalanlama garabetidir.” dedi.

“ERDOĞAN, DESTEKLEDİĞİNİ VESAYETİ DEVİRDİ”

AK Parti’li Mahir Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Grup Başkanvekili Özel’in dün Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kullandığı ifadelere tepki gösterdi. Ünal, şunları kaydetti:

“Sinek küçüktür ama mide bulandırır atasözümüzün tam karşılığı olan kişi, çirkin ve alçak tavrın mide bulandırıyor. Hakaret ettiğin ve çirkinliğini kustuğun lider, beslendiğiniz darbeci vesayetçi yapıları devirdi, birlikte hareket ettiğiniz küresel egemenlere meydan okudu. Peki siz? 18 yıldır çıktınız yenildiniz, çıktınız yenildiniz, çirkefleştiniz. Yine yenileceksiniz! Git pisliğini kusmak için başka bir duvar bul. Bu tür provokasyonlar yerine içinizdeki taciz, tecavüz ve şiddet olayları ile ilgilenin.”

“ÇOK CİDDİYE ALMAYIN”

CHP’li Özel’in açıklamalarına bir tepki de AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’dan geldi. Turan “Çok da ciddiye almayın! Müptezelin Sn. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “diktatör” demesi bizim için şereftir!” açıklamasında bulunarak şu videoyu paylaştı?

“SATILMIŞ ZİHNİYETLER”

Cumhurbaşkanı Erdoğan için hakarete varan ifadeler kullanan CHP’li Özgür Özel’e bir tepki de İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altun şu açıklamaları yaptı: “18 yıldır girdiği her seçimde aziz milletimizin şerefli oylarıyla, alnı ak bir biçimde iktidar olan sayın Cumhurbaşkanımıza “diktatör” ifadesini yakıştıranlar, ya satılmış bir zihniyetin siyasi bezirgânları ya da dış mihrakların kirli ajandalarını uygulayan siyasi lejyönerlerdir.

Türkiye’nin, başta savunma sanayii olmak üzere yerli ve millî tüm unsurlarıyla bölgesel ve küresel düzeyde dengeler bozup yeni dengeler kurduğu bu kritik eşikte, kirli ittifaklar kuran bu kokuşmuş zihniyet hem millet nezdinde hem hukuk önünde elbette hesap verecektir.”

Fahrettin Altun’dan Özgür Özel’e sert tepki: Hadsizler bilmelidir ki tehditlere boyun eğmeyiz!

Gündem

Habere Git

CHP’li Özgür Özel ve Engin Özkoç’a “kişilik haklarını ihlal” soruşturması

Gündem

Habere Git

Editör: TE Bilisim