Gerçek hikâyeden esinlenip ekranlara taşınan Kırmızı Oda dizisi büyük beğeniyle izlenmeye devam ediyor. Karakterler arasında en çok kendinden söz ettiren Boncuk’un aslında kim olduğu ve gerçekte var olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, Kırmızı Oda Boncuk gerçekte kim? Kırmızı Oda Boncuk Ermişler hikayesi gerçek mi? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

KIRMIZI ODA BONCUK GERÇEKTE KİM? KIRMIZI ODA BONCUK ERMİŞLER HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Emine yıllardır yurt dışında yaşayan ve 3 çocuğu olan bir kadındır. Emine, 3 yıl öncesinde kadar sıradan ve sakin bir hayatı olduğundan bahsederken kimsenin kendisini anlamamasından şikayet ediyor. Kulağına sesler geldiğinden söz eden Emine, kendisini isteyenlerin çok olduğunu ve onu başkasına vereceklerini doktor hanımına anlatmaya başlıyor. Hollanda’da yaşayan Emine ve eşi hiç arkadaşları dostları olmadığından bahsediyor. Doktor hanım Emine’ye bazı ilaçlar veriyor ve 1 ay sonrası için bir kez daha randevulaşıyorlar.

Kitapta bir daha Emine’nin bir başka seansından söz edilmiyor. Romanda biraz havada kalan hikaye dizide her hafta işlenecek gibi duruyor. Ermişlerle konuştuğunu söyleyen Boncuk’un hastalığı da merak konusu oldu. Şizofreni ve paranoid bozukluk arasında bulunan Boncuk’un öyküsü özellikle sosyal medyada dikkatleri çekmeyi başardı.

Kırmızı Oda’nın 14. bölümünde, ermiş insanlar ile birlikte yaşayan ve bu ermiş kişileri sadece kendisinin görebildiği bir danışan geliyor.

Boncuk’un (Burcu Biricik) halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğunu iddia ederek gerçekle giderek bağını koparması sonucu eşi Sadık (Onur Bilge) çareyi Doktor Hanım’da arar.

Editör: TE Bilisim