Tv 8 ekranlarında yayımlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen O Ses Türkiye şarkı yarışmasının final günü geldi. Murat Boz, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk ve Hadise’den oluşan yarışmanın jürisi, bu akşam 6 finalistten birini O Ses Türkiye 2020 şampiyonunu ilan edecek. Cuma günü adını finale yazdıran isimler arasında yer alan Turgut Çıngı ise merak konusu oldu. O Ses Türkiye’yi takip edenler, internette Turgut Çıngı hakkındaki bilgileri yoğun bir şekilde araştırmaya başladı. Peki, O Ses Türkiye Turgut Çıngı kimdir? Turgut Çıngı kaç yaşında? bilinmesi gereken detaylar haberimizde…

O SES TÜRKİYE TURGUT ÇINGI KİMDİR? TURGUT ÇINGI KAÇ YAŞINDA?

Çıngı, 25 yaşında ve Antalya’da dünyaya geldi. Profesyonel olarak müzik yapan Çıngı birçok yerde sahne alıyor. O Ses Türkiye yarışmasına katılarak dört jüriyi de döndürdü ve aralarından Murat Boz’u seçti.

Turgut Çıngı, O Ses Türkiye’ye “Trenler” şarkısıyla katıldı. Murat Boz ile yoluna devam eden yarışmacı, sonraki turda “Sensiz Olmuyor” şarkısıyla Mehmet Tokalı ile düello yaparak bu turu da atlamayı başardı. Gemiler şarkısı ile diğer düelloda Kerem Çıldırlı’yı eledi ve böylelikle çeyrek finale kalmayı başardı. Çeyrek finalde Beyaz’ın takımından Mikail – Alican – Cihan üçlüsü ile karşılaştı ve bu turdan da finale yükselmeye hak kazandı.

Editör: TE Bilisim