Kritik Beşiktaş maçı öncesi puan kaybına tahammülü olmayan ve antrenmanlarda öğrencilerini sık sık uyaran Fatih Terim’in Sivasspor karşılaşmasından sonra Saracchi’yi sert bir dille ikaz ettiği öğrenildi.

DIRAR VE EMRE’Yİ ADETE BİÇMİŞTİ

Fenerbahçe derbisinde Nabil Dirar ile girdiği ikili mücadelede rakibine yerde tekme atmasına rağmen ucuz yırtan, son oynanan Sivasspor maçında ise Emre Kılınç’ı resmen biçen Marcelo Saracchi’nin centilmenlik dışı hareketlerini bir kenara yazan Fatih Terim’in genç yetenekle bir araya geldiği ifade edilirken görüşmede Muslera’nın da bulunduğu bildirildi.

Beşiktaş derbisinde yapacağı en ufak art niyetli hareketin kendisine ve takımına pahalıya mal olacağını aktaran Terim’in Saracchi’ye aba altından sopa gösterdiği ifade edildi. Başarılı teknik adamın Muslera’ya ‘Onunla ilgilen’ talimatı verdiği kaydedildi.

FUTBOLU TAKDİR TOPLUYOR AMA!…

Oynadığı futbol ile taraftarların ve teknik heyetin takdirini toplayan Uruguaylı sol bekin kendisini sadece oyuna vermesi beklenirken, fizik olarak geride kalmış futbolcunun ekstra antrenmanlarla güçlenmesi istendi.

Editör: TE Bilisim