Dünya sağlık personelinin kıymetini koronavirüs pandemisi nedeniyle bir kez daha anlamış oldu. Ağır iş yükü altında çalışan sağlık personellerine yenileri katılarak yükleri biraz olsun rahat edecek.  Sağlık Bakanlığı 12 bin sağlık personeli alımı yapacak. Vatandaşlar ve sağlık mezunu öğrenciler merakla sağlık personel alım şartları neler olduğunu ve ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki 12 bin sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak? Sağlık personel alım şartları neler? İşte detaylar…

12 bin sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak? Sağlık personel alım şartları neler?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda sağlıkçılarla ilgili müjdeyi de paylaştı. Bakan Koca, 12 bin sağlık personeli alımı yapılacağını duyurdu.

İstanbul’da gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Koca açıklamaları sırasında sağlık personeli alımı da yapılacağını sözlerine ekledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:

“Önümüzdeki hafta muhtemelen Kasım ayının ilk haftası için 12 bin sağlık çalışanımızı alım ilanına çıkacağımızı müjdelemek istiyorum.”

Editör: TE Bilisim