Diriliş Postası Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kaya Temel

Ara transferde önceliği takımı gençleştirmeye veren Sarı-Kırmızılı yönetim Saracchi ve Onyekuru bitirerek hedefine Arda’yı aldı. Teknik direktör Fatih Terim’in Arda’yı takımda istemesi yönetimle anlaşılmazlığa neden olmuştu. Terim’in geri dönmesine olumu yaklaştığı Arda Turan, Medipol Başakşehir ile dün yollarını ayırdı.

Futbolu Galatasaray’da bırakmak isteyen milli futbolcunun Sarı-Kırmızılılara imza atması bekleniyor.

ARDA’NIN VEDA MESAJI

32 yaşındaki milli futbolcu Arda Turan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Dün başkanımız Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelip kendisine kariyerimde yeni bir sayfa açmak istediğimi belirttim. Son derece yapıcı bir şekilde geçen görüşme sonrasında anlaşarak yollarımızı ayırdık.

Başakşehir Futbol Kulübü’nde geçirdiğim süre boyunca benden ilgilerini esirgemeyen profesyonellere ve kulüp personeline gönülden teşekkür ederim. Futbolcu kardeşlerime, arkadaşlarıma bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum. Yaşadığımız tüm güzellikler, mutluluklar, anılarımın en özel yerinde olacak.

Hayatım boyunca hep çok çalıştım, hep çok mücadele ettim. Yine öyle olacak. Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya; futbol oynamaya devam edeceğim.”

RYAN BABEL YOL AYRIMINDA

Galatasaray’da Ryan Babel için de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Hollandalı futbolcu kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Teknik direktör Fatih Terim’in de 33 yaşındaki oyuncunun ayrılığına sıcak baktığı ifade ediliyor.

Ryan Babel’in, Newcastle United ve Ajax ile görüşme halinde olduğu gelen haberler arasında.

Editör: TE Bilisim