Survivor 2020’de bu akşam dengeler değişiyor. 2 Haziran Survivor elemesiyle Ünlüler takımı resmen dağılıyor. Ünlülerin bir kişi veda edince Survivor’da yeni bir yapılanmaya gidilecek. Yarışmanın takipçileri bu akşam kimin eleneceğini merak ediyor. Peki, Survivor’da bugün kim elendi? 2 Haziran Salı Survivor SMS sıralaması nasıl? bu soruların yanıtı merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Ekranların en çok tercih edilen yarışmalarından Survivor 2020 her akşam izleyicisinin karşısına çıkıyor. Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor’da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler takımından 1 kişi yarışmaya veda edecek.

Survivor’da bu hafta kim eleme adayı oldu?

2 hafta boyunca 4 Dokunulmazlık oyunu kaybeden Ünlüler takımı yarışmacılarının 4’ü de eleme adayı oldu. Böylece, Sercan Yıldırım, Elif Yıldırım, Yunus Emre ve Aycan Yanaç eleme potasına girmişti.

2 Haziran Salı Survivor’da bugün kim elendi?

Büyük bir merakla beklenen Survivor 2020’de bu akşam AYCAN YANAÇ ELENDİ!

Ünlüler takımında SMS birincisi kim oldu?

2 Haziran Salı Survivor Ünlüler takımında SMS sıralaması henüz belli olmadı. SMS sıralaması açıklandığı anda haberimizden takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim