Cuma akşamları Atv ekranlarında seyircisiyle buluşan Hercai dizisinin 42. yeni bölümü yayınlanıyor. Hercai dizisinin milyonlarca takipçisi bulunuyor. Reytinglerin düşmesi nedeniyle Hercai’nin final yapacağı iddiası sonrası seyirciler çok üzülmüştü. Hercai dizisinin 42. yeni bölümünde Reyyan’ın hamile olduğunu zanneden Hazar onu bebeğini olaylardan uzak tutmak için onları Zehra’nın yanına götürmeye karar verir. Hercai 42 bölüm canlı izle! ATV ile Hercai 42. bölüm canlı izlemek için ayrıntılar haberimizde.

HERCAİ 42. BÖLÜM ÖZETİ

Azize’nin uğruna yıllarını harcadığı intikamın asıl sebebini öğrenip daha fazla kimse zarar görmeden bu intikamını isteye Reyyan ve Miran yalandan bir ayrılık oyunu oynamaya karar vermiştir. Bu ayrılık aralarındaki özle ve tutkuyu had safaya çıkarırken Aslan’ın yan evde bilerek bıraktığı çakmağı bulan Miran’ın kıskançlığı ortalığı fena karıştırır.

Reyyan’ın hamile olduğunu zanneden Hazar onu bebeğini olaylardan uzak tutmak için onları Zehra’nın yanına götürmeye karar verir.

HERCAİ 42. YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Yenikan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

Editör: TE Bilisim