Üniversite sınavlarının 27 – 28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilmesinin ardından öğrenciler, YKS sonuçlarının açıklanıp tercih sürecinin başlamasını heyecanla bekliyor. Elde ettikleri puan durumuna göre tercihini belirleyecek olan adaylar şimdiden araştırmalara başladı. Üniversite adaylarının en çok merak ettiği konulardan biri de Diş Hekimliği taban ve tavan puanları oldu. Diş hekimliği taban puanları 2019 ve Diş hekimliği sıralama 2020 nasıl? Merak edilen detaylara haber metninden ve metnin sonunda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Diş hekimliği taban puanları 2019 | Diş hekimliği sıralama 2020 nasıl?

2020 YKS sınavı 27-28 Haziran tarihlerinde 3 oturum halinde gerçekleştirildi. TYT, AYT ve YDT’den sınava giren adayların YKS sonuçlarının 28 Temmuz’da açıklanması bekleniyor. O tarihten itibaren başlayacak tercih sürecinde adaylar öğrenim görmek istedikleri bölümlere yönelik tercihlerini yapacak.

Tercihini diş hekimliğinden yana kullanmak isteyenlerin göz önünde bulundurmaları gereken geçmiş yıllara ait taban ve tavan puanları, başarı sıralamaları hakkında detaylara YÖKATLAS internet sitesi üzerinden erişilebiliyor.

Geçtiğimiz yıl yapılan tercih ve kayıtlar sonucunda netleşen ve bu yıl dikkate alınacak olan YÖKATLAS’ın yayınladığı diş hekimliği taban ve tavan puanlarına bu bağlantıdan erişebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim