Eğitim öğretim hayatını Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde sürdüren öğrenciler, 14-15 Aralık tarihlerinde vize sınavlarında ter dökmüştü. Sosyal medya hesabı üzerinden Anadolu Üniversitesi, AÖF soruları ve cevap anahtarının yayımlandığını duyurmasının ardından; sınavlara katılım gösteren yüz binlerce öğrenci alacakları puana yönelik ön tahminde bulunabilmek için eKampüs üzerinden cevap anahtarı kontrolü yapmak istiyor. Bu noktada E Kampüs ile AÖF sınav soruları kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı! İşte 14-15 Aralık AÖF soruları ve cevapları…

AÖF SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI!

Öğrenciler, ilgili dönem veya geçmiş dönemlere ait sınavların soru ve cevaplarına ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle giriş yaparak ulaşabilir.

AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF güz dönemi ara sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin henüz net bir açıklama olmadı ancak geçtiğimiz yıllar baz alındığında sonuçların aralık ayının son haftası içerisinde duyurulması bekleniyor. AÖF güz dönemi sonu sınavlarının 18-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.

Editör: TE Bilisim