Bu hafta sonu (6 Kasım 2020 Pazar) ALES yapılacak mı? Sokağa çıkma yasağı sonrası ALES sınavı olacak mı? Koronavirüsle mücadelede alınan yeni tedbirlerin ardından hafta sonu ÖSYM-ALES 2020 sınavına katılacak olan vatandaşlar sınavın ertelenip ertelenmediğini merak ediyor. Sınavın online mi olacağı konusu da ayrıca gündem oluşturuyor Peki, Bu hafta sonu ALES yapılacak mı? Sokağa çıkma yasağı sonrası ALES sınavı olacak mı? Bilgiler haberde.

Bu hafta sonu ALES yapılacak mı? Sokağa çıkma yasağı sonrası ALES sınavı olacak mı?

Önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek olan ALES sınavları iptal mi oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hafta sonu genel sokağa çıkma yasağı kararını açıklamasının ardından ALES adayları sınavların durumunu merak ediyor.

ALES sınavlarının iptal olup olmayacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

6 Aralık 2020 Pazar günü (önümüzdeki hafta sonu) Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan ÖSYM-ALES 2020 sınavının da iptal olup olmayacağının kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Daha önce ÖSYM, sokağa çıkma kısıtlaması ve kapanmalar esnasında sınava girecek adaylara ve bir yakınlarına iltimas sağlamış ve kısıtlamadan muaf tutmuştu. Benzer bir uygulamanın bu hafta sonu da geçerli olması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim