Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesinin (AÖF) bu hafta sonu yapılacak güz dönemi final sınavlarının sonuçlarının kısa sürede açıklanacağı bildirilmişti. Duyurunun ardından AÖF sonuçları nihayet açıklandı. Konuyla ilgili rekötürn sonuçlar ile ilgili yaptığı açıklama sonrası öğrenciler, AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları sorgulama nasıl yapılır? sorusunun cevabını merak ediyor. Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekan Vekili Prof. Dr. Selim Başar, yaptığı yazılı açıklamada, 1 milyon 52 bin aktif öğrencisi bulunan Açıköğretim Sistemi’nin 2020 yılı itibarıyla dijitalleşme ve uluslararasılaşma noktasında önemli adımlar atacağını belirtti. Peki, AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

AÖF GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

“AÖS Sorular”, “Anadolu ÖYS”, “Özet Oku” ve “3D AÖS” olmak üzere 4 mobil uygulama bulunduğuna değinen Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekan Vekili Prof. Dr. Selim Başar, bunları tek platformda bir araya getirmeyi planladıklarını duyurdu.

Açık Kütüphane’de 44 bin 304 materyalin yer aldığı bilgisini veren Başar, “Bu materyallerin indirilme sayısı ise 2019 yılı sonu itibarıyla 33 binin üzerinde. Bu önemli bir rakam. Amacımız, mümkün olduğu kadar çok kişinin bilgiden yararlanması ve bilginin yayılmasıdır. Açık Kütüphane de bizim için statik değil, dinamik bir yapı. Sürekli takibini ve yenilemelerini yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekan Vekili Prof. Dr. Selim Başar

SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

OTOMASYON SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SORULARI KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI

AÖF sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı yayınlandı. AÖF soru ve cevap anahtarı kitapçığını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYIN!

AÖF SINAV SONUÇ İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya [email protected] adresine e-posta göndererek yapılabilir.

Editör: TE Bilisim