Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı olan Mehmet Bozdağ tarafından projelendirilen Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi çok yakında vizyona girecek. Vatandaşlar film hakkındaki bilgileri araştırıyor.  Filmseverler, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi konusu nedir? Türkler Geliyor ne zaman vizyona girecek? Oyuncuları kimler? sorularına internet üzerinden cevap arıyor. İşte Türkler Geliyor filmi ile ilgili ayrıntılar…

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi konusu nedir?

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Balkan coğrafyasındaki zulmün önüne geçmek için zorlu bir mücadeleye girişen Fatih Sultan Mehmet’in seçkin savaşçı birliği Akıncıların hikayesini konu ediyor. Fatih Sultan Mehmet, İstanbul’un fethinin ardından rotasını Roma’ya çevirir. Ancak bu sırada Sırp kralı Lazar, Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişinin önüne geçmek ister.

Fatih Sultan Mehmet’e ölümüne bağlı olan Akıncılar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa ile ittifak kuran, Balkan coğrafyasında büyük bir zulme neden olan Lazar’ın planını bozmak için, harekete geçer. Fatih’in Akıncıları, hak ve adaleti sağlamak ve yaşanan zulme dur diyebilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi oyuncuları kimler?

Filmin oyuncu kadrosunda, Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Ece Çeşmioğlu, Ebru Özkan, Seray Kaya, Eren Vurdem, Ogün Kaptanoğlu, Selda Alkor ve Cemal Hünal gibi isimler yer alıyor.

Türkler Geliyor ne zaman vizyona girecek?

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi 17 Ocak’ta sinemalarda gösterime girecek.

Editör: TE Bilisim