Levent Gültekin-İstanbul/ÖZEL HABER

Çok değil, yarım sezon Galatasaray’da oynadığı futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken ve sarı kırmızılı kulüpten 11 milyon Euro karşılığında Stuttgart’a transfer olan Ozan Kabak, Alman ekibinde şansızlık yaşamış ve yetenekli stoper Bundesliga’da kümeye düşmüştü.

DURUMLAR KÖTÜYE GİDİYOR

Almanya 2.Lig’de oynamak istemeyen ve potansiyelinin farkında olan Ozan Kabak’ın bir sonraki durağı Schalke milli yıldıza yine iyi gelmedi. Stuttgart’ta sergilediği başarılı performansının yanı sıra attığı gollerle de ayakta alkışlanan Ozan’ın Schalke macerası son derece kötü geçerken, ‘mavilerin’ 26 maçtır ligde kazanamaması oyuncuyu da çileden çıkarmış durumda.

“OCAK’TA İŞİ BİTİR”

1,5 sezonda önce Wagner daha sonra Baum’la çalışan Ozan Kabak’ın Schalke’de ayrılmak istediği ortaya çıkarken 20 yaşındaki stoperin menajerlerine ‘bir an önce bana kulüp bulun, burada kariyerim geriye doğru gidiyor ligde durum ortada Avrupa kupaları vs hiçbir turnuvada yokum Ocakta bu işi bitirin’ dediği kaydedildi. Çağlar Söyüncü, Merih Demiral gibi stoperlerden kalite olarak geride olmamasına rağmen bir türlü kendisine uygun takımı bulamayan Ozan’ın Tottenham’la görüşme halinde olduğu ifade edilirken Milan’ın da görüşmeleri sürdürdüğü anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim