Arda Turan, Emre Kılınç, Omar Elabdellaoui ve Oğulcan Çağlayan gibi tatminkar transferler yapmasına karşın orta sahadaki boşlukları dolduramayan Galatasaray’da yönetim ile Fatih Terim arasında kriz çıktı.

LEMİNA VE SERİ’DE İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

Rakiplerine oranla harcama limiti en fazla olan Galatasaray’ın transferde ezeli rakiplerinin çok gerisinde kalması Fatih Terim’i isyan ettirirken, Lemina belirsizliğinin yanı sıra Seri’de de görüşmelerin tıkanma noktasına gelmesi sarı-kırmızılı tecrübeli hocanın yönetime tepki göstermesine yol açtı..

Takımda gönderilecek futbolcular listesinde olan oyuncularla bile vedalaşmayan yönetimin eli ayağı bağlanırken, maaşları yüksek isimlerden Belhanda, Babel ve Feghouli’de henüz somut adımların atılamaması olası transferlerin de önünü tıkıyor.

ARDA, DIAGNE VE FALCAO YÜZ GÜLDÜRDÜ

Moder, Mandzukic, Lerma, Coulibaly gibi yıldızlarla görüşen Galatasaray’ın atacağı adımlar merakla beklenirken, takım içerisinde Arda Turan, Diagne, Falcao’nun form durumlarını gün geçtikçe ileriye taşıması teknik heyete ‘iyi şeyler de oluyor’ yorumlarını yaptırıyor..

Editör: TE Bilisim