Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta heyecanlı bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Günün tarifini en güzel şekilde hazırlayıp kayınvalidelere beğendirmek için çaba gösteren gelinler zaman zaman gergin anlar da yaşıyor. Kayınvalideler ve gelinler arasında atışmaların eksik olmadığı program Gelinim Mutfakta’da bugün çeyrek altını kim kazanacak? Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün kazananı merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci belli, oldu! İşte 9 Mart Pazartesi Gelinim Mutfakta günün birincisi ve ‘Büzme tatlısı’ tarifi… Gelinim Mutfakta 9 Mart puan tablosu içeriğimizde!..

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci belli, oldu! İşte 9 Mart Pazartesi Gelinim Mutfakta günün birincisi ve ‘Büzme tatlısı’ tarifi

Kanal D Gelinim Mutfakta 9 Mart puan durumu açıklandı. Kaynanalrın günün puanlamasında gelinlere verdikleri punaları şöyle;

Ezgi Gelin 10 puan Elif Gelin 11 puan Başak Gelin 8 puan Hatice Gelin 16 puan

9 Mart Gelinim Mutfakta günün birincisi; yarışmaya yeni katılan Hatice, 16 puan alarak günün birincisi olurken çeyrek altının da sahibi oldu.

Günün sonuncusu ise kayınvalidelerden toplama 8 puan alan Başak Gelin oldu.

Gelinim Mutfakta yarışmacıları 6 Mart Cuma günü ‘Büzme tatlısı’ tarifinde yarıştılar. ‘Büzme tatlısı’ tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim