İstanbul’da yaşayan abla Sibel Gültekin’in ihbarı üzerine tüm jandarma ve polis ekipleri el birliği ile Pınar Gültekin için seferber olmuştu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin’den acı haber geldi. Muğla’nın Ula ilçesinde yaşayan Gültekin’in ormanlık alanda cansız bedeni bulundu. Boğularak öldürülen Gültekin’in cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Peki, Pınar Gültekin’i kim öldürdü? Muğla’da 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin’in katili kim? İşte detaylar…

PINAR GÜLTEKİN’İ KİM ÖLDÜRDÜ? MUĞLA’DA 5 GÜNDÜR KAYIP OLAN PINAR GÜLTEKİN NEDEN ÖLDÜ?

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kurdukları özel ekiple çalışmalarını sürdürürken, Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda bir kadın cesedi olduğu ihbarı geldi. Bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, cesedin 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin’e ait olduğu tespit edildi.

Boğularak öldürüldüğü üzerinde durulan Gültekin’in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ekipler, güvenlik kameralarının görüntülerinden Pınar Gültekin’in kaybolmadan önce bir kişi ile alışveriş merkezinde oturduğu, ardından da bu kişiyle birlikte buradan ayrıldığı tespit edildi. Gültekin’in öldürülmesiyle ilgili eski erkek arkadaşı C.M.A. gözaltına alındı. Pınar’ı öldürdüğünü itiraf eden C.M.A’nın cansız bedenini de varile koyup, ormanlık alana götürüp attığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim