Su, hayatımızda yeri en önemli maddeler arasında ilk sırada geliyor. Suların kesildiği gün çok sayıda sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Bugün ise 20 Mayıs Çarşamba günü İzmir’de Kiraz gibi şehrin önemli noktalarında planlı su kesintisi yaşanıyor. İzmirli vatandaşlar kesintinin sebebini ve ne zaman geleceğini araştırıyor. İZSU yetkilileri şebekelerde gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle suların kesildiğini duyurdu. Peki, 20 Mayıs Çarşamba İzmir’de sular ne zaman gelecek? İşte tüm cevaplar.

İZMİR’DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İLÇE MAHALLELER KESİNTİ SÜRESİ ARIZA TİPİ AÇIKLAMA

KİRAZ KALEKÖY 12.07.2019 saat 11:00 tarihinde başlayan sürekli su kesintisi olacaktır. Diğer KALEKÖY MAHALLESİNDE, İÇMESUYU TEMİN EDİLEN KAYNAKLARIN TAMAMI MAKSİMUM KAPASİTEDE VE KESİNTİSİZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIRILMAKTADIR. ANCAK KULLANIMIN YOĞUN OLDUĞU SAATLERDE BASINÇ DÜŞÜMÜNDEN KAYNAKLI SU SIKINTISI GÖRÜLEBİLMEKTEDİR.

KİRAZ ÇANAKÇI 12.07.2019 saat 11:10 tarihinde başlayan sürekli su kesintisi olacaktır. Diğer ÇANAKÇI MAHALLESİNDE, İÇMESUYU TEMİN EDİLEN KAYNAKLARIN TAMAMI MAKSİMUM KAPASİTEDE VE KESİNTİSİZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIRILMAKTADIR. ANCAK KULLANIMIN YOĞUN OLDUĞU SAATLERDE BASINÇ DÜŞÜMÜNDEN KAYNAKLI SU SIKINTISI GÖRÜLEBİLMEKTEDİR.

KİRAZ TEKBIÇAKLAR 12.07.2019 saat 11:15 tarihinde başlayan sürekli su kesintisi olacaktır. Diğer TEKBIÇAKLAR MAHALESİNDE, İÇMESUYU TEMİN EDİLEN KAYNAKLARIN TAMAMI MAKSİMUM KAPASİTEDE VE KESİNTİSİZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIRILMAKTADIR. ANCAK KULLANIMIN YOĞUN OLDUĞU SAATLERDE BASINÇ DÜŞÜMÜNDEN KAYNAKLI SU SIKINTISI GÖRÜLEBİLMEKTEDİR.

İzmir’de planlı su kesintisinin yaşandığı diğer bölgeleri öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim