Süper Lig’e verilen arada Fenerbahçe’de rota hem yeni teknik direktör, hem de yeni transferlere çevrilmiş durumda. Sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçe’de sportif direktörlük koltuğuna geçmesi beklenilen Emre Belözoğlu da transfer için bizzat devrede.

Larin’e bir teklif daha! CSKA teklif yolladı

Spor

Habere Git

İRFAN İÇİN KESENİN AĞZI AÇILDI

Fenerbahçe, yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Başakşehirli İrfan Can için maaş kriterlerini esnetme kararı aldı.

3 MİLYON EURO TEKLİF… 

Başkan Ali Koç’un, Divan Kurulu toplantısında açıkladığı 2.2 milyon euro’luk maksimum rakam 24 yaşındaki genç yetenek için 3 milyon euro seviyesine çekildi. Başakşehir’de sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin de radarında olan başarılı orta saha için girişimler hızlandırıldı.

Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ ile yakın ilişkileri bulunan Emre Belözoğlu, bu transferle bizzat ilgileniyor. Sportif direktörlüğe hazırlanan Belözoğlu, İrfan Can ile de sık sık görüşüyor.

FENERBAHÇE FORMASINA SICAK

Koç’un, “İrfan Can için maaş skalamızı 3 milyon euro’ya çıkarabiliriz” sözleri üzerine Emre’nin, durumu İrfan Can’a ilettiği kaydedildi. Süper Lig’de şampiyonluk iddiası devam eden Başakşehir’deki gelişimini tamamladığını düşünen İrfan Can’ın, yurt dışı seçeneği gerçekleşmezse seneye Fenerbahçe forması giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim