Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz 2016 yılında kalkıştığı hain işgal girişiminin 4’üncü yıl dönümünde bir mesaj yayımlayan Diriliş Postası Köşe Yazarı Nesrin Dülek Çaylı, gençlere seslendi.

15 Temmuz işgal kalkışmasının bir aksiyon filmi olmadığını vurgulayan Çaylı, “Bu darbe girişimi senin ve senin yavrularının geleceğini ipotekleme, özgürlüğünüzü elinizden alıp sizi köleleştirme girişimiydi.” dedi.

Çaylı şu ifadeleri kullandı:

“Sizler bu gerçeği fark ettiğinizde bu vatan ve bu azizi millet asla esaret görmeyecektir. Tüm tuzaklar sizin azminizle işlevsiz, tüm planlar geçersiz olacaktır.

Türk milleti hiç esaret görmedi ve öylece size teslim ediyoruz Türk bayrağını…

O bayrağı mavi göklerde özgürce dalgalandıracak ve mazlumlara kol kanat olacak sizlersiniz.”

“15 TEMMUZ KURTULUŞ ZAFERİ SİZLERİN İLK ZAFERİ”

Gençlerin sadece Türkiye’nin değil dünyadaki tüm Müslümanların umudu olduğunun altını çizen Yazar Çaylı, şöyle devam etti:

“Haçlıların, Müslüman nefretini, soykırımlarını, İslam coğrafyalarını karıştırıp iç savaşa sürükleme planlarını unutmayın, hatırlayın, hatırlatın ve özünüzdeki güçle dünyayı kana bulayan zalimlere gerçek hak ve hürriyetler neymiş halinizle, dilinizle, sesinizle, sözünüzde, duruşunuzla anlatın!

Siz sadece Türkiye’nin değil, tüm dünya Müslümanlarının umudusunuz, 15 Temmuz Kurtuluş Zaferi sizlerin ilk zaferi… Nice zaferlerini olsun!”

Editör: TE Bilisim