Yıllardır sol bek problemini çözemeyen ve Hasan Ali Kaldırım’la henüz anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe’de Marcelo iddiaları bir anda spor gündemini değiştirdi.

ACUN ILICALI FİŞEĞİ ATEŞELDİ AMA!…

2006’dan beri Real Madrid’de forma giyen ve dünyanın en iyi sol bekleri arasında gösterilen klas futbolcunun Fenerbahçe’yle görüşme halinde olduğu iddia edilirken, sarı lacivertli camiaya yakınlığıyla bilinen Acun Ilıcalı’nın ‘Sol bekin kralı geliyor’ sözleri camiaya büyük bir heyecan getirdi.

Ancak 14 yıllık Real Madrid kariyerinde 20’den fazla kupa kaldırdığı gibi Brezilya Milli Takımı’nda 70 kez görev alan Marcelo’nun transferdi sanıldığı gibi kolay gözükmüyor. 31 yaşındaki oyuncunun İspanyol devinden yıllık 15 milyon euro civarında maaş aldığı, bu paranın haricinde Marcelo’nun reklam gelirlerinin de yüksek olduğu ifade edildi.

DEV TALİPLERİ DE VAR

2022’ye kadar kontratı bulunan dünyaca ünlü yıldızın koronavirüs salgını sebebiyle Real Madrid’e yüzde 30 ‘Feda’ demesi halinde bile maaşının 10 milyon euroyu geçtiği kaydediliyor.

Öte yandan, Marcelo’nun değişiklik kararı alması halinde dev talipleri de bulunuyor. Brezilyalı futbolcunun özellikle Juventus ile olan ilgisinin önümüzdeki günlerde gündemi daha fazla meşgul etmesi muhtemel görünüyor.

Editör: TE Bilisim