Orta sahada Lemina ve Seri’yi kaybettikten sonra o bölgede büyük bir boşluk yaşayan Galatasaray’da futbol A takımı idari direktörü Şükrü Hanedar’ın İngiltere’ye çıkarma yaptığı öğrenildi.

HEDEF EN AZ İKİ TAKVİYE

Daha önce Premier Lig’den Fernando, Ndiaye, Seri, Lemina gibi yıldızları kadrosuna katan Cimbom’un Liverpool’da oynayan Marko Grujic, Elneny ve M.City forması giyen Fernandinho’yla temas halinde olduğu anlaşılırken, Galatasaray’ın bu futbolculardan en az iki tanesini transfer edeceği bildirildi.

LİVERPOOL’A 1,5 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Jurgen Klopp tarafından fazla şans verilmeyen ve 2 milyon euro karşılığında Herta Berlin’e kiralık giden Grujic’in Galatasaray’a son derece sıcak baktığı kaydedilirken, Şükrü Hanedar’ın Liverpool’a 1,5 milyon euroluk teklifte bulunduğu anlaşıldı.

FERNANDİNHO İÇİN GÖZLER CİTY YÖNETİMİNDE

Geçtiğimiz sezon hem Premier Ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde hüsran yaşayan ve yeniden yapılanmaya giden Manchester City’nin Fernandinho’yla ipleri koparmaya hazır olduğu bilgisi gelirken Galatasaray’ın Brezilyalı orta sahayı Grujic’ten sonra ikinci sıraya yazdığı ifade edildi.

ELNENY YENİDEN İSTANBUL’A GELEBİLİR

Beşiktaş’ta kiralık oynadıktan sonra Arsenal’e geri dönen, fakat Mikel Arteta’nın bırakmak istemediği Elneny’nin Community Shield performansı oldukça beğenilirken Arteta’nın İngiliz yöneticilere ‘yerine adam transfer ederseniz o zaman Elneny’nin gidişine onay verebilirim’ dediği, Galatasaray’ın ise Arsenal’den yanıt beklediği aktarıldı.

Editör: TE Bilisim