Nöbetçi eczaneler hafta sonu tatilinde gün boyu ve gece sabaha dek vatandaşların acil ilaç ve tıbbi gereksinimlerini karşılamak üzere hizmet veriyor. Bugün Üsküdar’da hizmet veren merkezler, ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bugün gün boyu ve sabaha kadar hizmet verecek olan Üsküdar nöbetçi eczanelerinin açık adres ve telefon bilgilerine haberimizin detayından ulaşabilirsiniz. Bazı eczaneler mücbir sebebpler nedeniyle açık olmayabilir. Bu nedenle öncelikle telefonla ulaşarak açık olup omadığını öğrenebilirsiniz. İşte, 7 Haziran (Pazar) nöbetçi eczane listesi (Üsküdar) hakkında gerekli bilgiler.

7 Haziran (Pazar) nöbetçi eczane (Üsküdar)

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde 7 Haziran 2020 Pazar günü boyunca ve Pazartesi sabahına dek hizmet verecek olan 4 nöbetçi eczanenin adres ve telefon bilgileri şöyledir;

Beylerbeyi Büyük Eczanesi

Adres: Beylerbeyi Mahallesi Abdullahağa Caddesi 7 Üsküdar / İstanbul (Beylerbeyi Mado Karşısı)

Telefon: 0 (216) 321-46-47

Denizada Eczanesi

Adres: Kısıklı Mahallesi Hacı Arifbey Sokak 39/B2 Ferah Üsküdar / İstanbul

Telefon: 0 (216) 461-14-42

Gültekin Eczanesi

Adres: Altunizade Mahallesi Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak, 10/A Altunizade Üsküdar / İstanbul (Başkent Üniversitesi Hastanesi Karşısı)

Telefon: 0 (216) 610-02-29

Yelda Eczanesi

Adres: Mimar Sinan Mahallesi Bektaş Sokak 2/A Mimarsinan Üsküdar / İstanbul (Ahmediye Meydanındaki Akbank’ın Yanındaki Sokağın Içerisinde, Türk Telekom’un Karşısında)

Telefon: 0 (216) 334-97-19

Editör: TE Bilisim