Ekranların en fazla takip edilen dizilerinden birisi olan Hekimoğlu yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde Doping aldığını inkar etmeyen sporcu giderek kötüleşince Hekimoğlu onu bu hale düşüren asıl sebebin peşine düşer. Dizinin sıkı takipçileri heyecanlı anları kaçırmamak için Hekimoğlu 22. bölüm canlı izlemek istiyor. Kanal D ile Hekimoğlu 22. Bölüm canlı izlemek için ayrıntılar haberde…

HEKİMOĞLU 22. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hekimoğlu ve Selin arasındaki sonu gelmeyen çekişmelerin dozu giderek yükselir. Öyle ki Hekimoğlu İpek’ten, Selin’i kovmasını isteyecek kadar ileri gider.

Diğer yandan dünyaca ünlü bir bisikletçi yarış esnasında fenalaşarak hastaneye getirilir. Doping aldığını inkar etmeyen sporcu giderek kötüleşince Hekimoğlu onu bu hale düşüren asıl sebebin peşine düşer. Bu arada doping konusunun basına sızması, an meselesidir. Bütün dünyada tanınan sporcu, kariyerini kötü bir sonla noktalamanın eşiğine gelir.

Hekimoğlu ile Selin’in arasında neler olacak? Hekimoğlu Selin’in özel hayatına dair bilgi edinebilecek mi? Hekimoğlu vakayı çözüp, sporcuyu kurtarabilecek mi?

KANAL D İLE HEKİMOĞLU 22. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20:00’de Kanal D’de…

Editör: TE Bilisim