Televizyon ekranlarının en çok izlenen yemek programı MasterChef Türkiye’nin yeni bölümlerinde her akşam farkı yemekler yapılıyor. Her bölümü seyirciler tarafından ilgiyle takip edilen MasterChef’in yarışmacıları hakkındaki bilgiler merak ediliyor. MasterChef 2020’de Berk İlter ile bilgiler seyirciler tarafından araştırılıyor. Peki, MasterChef Berk İlter kimdir, kaç yaşında? MasterChef Berk kaç yaşında? Bu soruların merak edilen yanıtı haberimizde..

MasterChef’te yaptığı yemeklerle ve şeflerle olan diyaloğuyla dikkatleri çeken Berk İlter ile bazı bilgiler merak edilmeye başlandı.

Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan MasterChef’te Berk İlter, ilk olarak bir Çin yemeği yaptı. Şeflerin takdirini kazanan Berk İlter’in yemeği geçer not olarak bir üst tura çıktı.

MASTERCHEF BERK İLTER KİMDİR?

MasterChef 2020’nin yeni yarışmacıları arasında dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Berk İlter 20 yaşındadır. Mesleği aşçılıktır. Memleketi sorulan Berk İlter, “Memleketim İstanbul ve Tokat karışımı” dedi.

Berk İlter üniversite eğitimini Fransa’da tamamladı.

MasterChef Berk İlter’in instargram 2 tane hesabı bulunuyor. Berk İlter’in birinci instagram hesabı; @berk_ilter, İkinci hesabı; @chefbyberk. 

Berk İlter bu hesaplardan yaptığı yemekleri paylaşıyor. 

Editör: TE Bilisim