Türkiye’nin sektör lideri süt ürünleri markalarından Eker, tüketicilere online alışveriş kanalıyla ulaşmaya başladı. COVID-19 döneminde yatırımlarına devam eden ve operasyonlarını yeni e-ticaret sitesi EKER MARKET ile genişleten Eker, ürünlerini seven takipçilerine kendi online satış ve dağıtım kanalıyla direkt hizmet veriyor. Tüketiciler, EKER MARKET’e adresinden erişebiliyor.

Eker Süt Ürünleri Genel Müdürü Ahmet Eker: “Ürünlerimizi kendi soğuk zincir araçlarımızla, en taze haliyle tüketicilerimizin kapısına kadar getiriyoruz”

EKER MARKET’in kurulması ve tüketicilerle buluşması sürecine liderlik yapan Eker Süt Ürünleri Genel Müdürü Ahmet Eker, şunları söylüyor: “Eker olarak, tüketicilere sağlıklı, hijyenik ve kesintisiz hizmet verebilmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Bu dönemde yaptığımız en önemli yenilik ise e-ticaret sitemiz oldu. Eker’in pazarlama ve bilgi işlem ekiplerinin yoğun çalışmasıyla yeni online market sitemizi kısa sürede hayata geçirdik. Tüketiciler bundan önce de ürünlerimizi zincir marketlerin e-ticaret sitelerinden veya online pazar yerlerinden alabiliyordu. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde evlere teslimat oranları artarken, biz kendi ürünlerimizi kendi dağıtım ağımızla tüketicilere sunmak istedik. Online alışveriş sitemiz EKER MARKET’in en büyük farkı ve özelliği şu: Üst düzey hijyen ve sağlık koşullarında ürettiğimiz ürünlerimizi, doğrudan Eker Fabrikası’ndan kendi soğuk zincir araçlarımızla, 4-6 derece sıcaklıkta koruyarak, en taze haliyle tüketicilerimizin kapısına kadar getiriyoruz. Dağıtım personelimiz pandemi dönemine özel olarak, özel tulumlar giyerek, el dezenfektanı, eldiven ve maske kullanarak hizmet veriyor.”

EN ÇOK SİPARİŞ İSTANBUL’DAN GELİYOR, AKŞAM SAATLERİNDE 2 KAT FAZLA ONLİNE ALIŞVERİŞ YAPILIYOR 

EKER MARKET kısa süre önce açılmış olsa da bazı kullanıcı alışkanlıkları oluşmaya başladı. En çok sipariş, İstanbul’da yaşayan Eker severlerden geliyor. Online alışveriş akşam saatlerinde yoğunlaşıyor; akşam saatlerinde gündüze göre 2 kat daha fazla alışveriş yapılıyor. Eker denince ilk akla gelen yoğurt veya ayran gibi ürünlerin yanı sıra tüketiciler mağazalarda detaylı inceleme fırsatı bulamadığı höşmerim gibi tatlıları, dilimli kaşar peyniri gibi kahvaltılıkları da yoğun bir şekilde sipariş ediyor. EKER MARKET sayesinde tüketiciler Eker’in tüm ürün ailesini bir arada görme fırsatı buluyor.

11 KATEGORİDE YÜZLERCE ÜRÜN BİR ARADA 

11 ayrı kategoride yüzlerce ürün sunan EKER MARKET’te; ayran çeşitleri, probiyotik ürün ailesi, sevilen sütlü tatlılar, meyveli yoğurt çeşitleri, kaymak, tereyağı, bağışıklığın güçlenmesine yardımcı olan kefir, yoğurt, süt, peynir, kaşar peyniri ve meyve suyu gibi ürünler yer alıyor. Sitenin “fırsat paketleri” bölümünde ise indirimli ürün paketleri Eker severlerle buluşuyor. Kullanıcılar ürünleri, 3’lü 6’lı kolilerde alabiliyor. Böylece sevdikleri ve yoğun olarak tükettikleri çeşitleri, ayda birkaç seferde toplu olarak evlerine sipariş edebiliyorlar. EKER MARKET’ten minimum 100 TL tutarında sipariş verilebiliyor. 150 TL’lik alışverişe yüzde 10, 250 TL’lik alışverişe yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Eker, sağlıklı, güvenli ve hijyenik süt ürünleri alışverişi için tüketicileri EKER MARKET’e davet ediyor.

Editör: TE Bilisim